SZÁMVITELSULI

Kezdő mérlegképes könyvelő hallgatók oktatója és vizsgafelkészítője

Téged is nyomaszt, hogy a munka mellett alig van időd tanulni számvitel vizsgára?

Csak görnyedsz a füzeted felett, mert nem érted a vizsgapéldák megoldását?

Ráadásul az idő nagyon gyorsan telik, alig tudsz valamit gyakorolni, hétvégén meg holtfáradt vagy, hogyan lesz ebből vizsga?

 

Ne aggódj, van ám  megoldás:)

 

-Képzeld csak el, milyen szuper lenne, ha hetente háromszor  lépésről-lépésre kidolgozott vizsga centrikus példákat oldanál meg, de úgy, hogy nem töltenéd a fél éjszakát a gép előtt?

– Képzeld csak el, milyen könnyen tanulnál, ha “szájbarágósan”, lépésről-lépésre leírt példák segítenének téged?

-Milyen sok időt spórolnál, ha nem kellene gondolkodni a miérteken, hanem minden le lenne írva neked, és már csak be kellene gyakorolnod?

-Milyen jó érzés lenne,  ha úgy tudnál gyakorolni, hogy még sok időt sem venne el tőled?

-Elképzelted már, hogy 

milyen csodálatos érzés lesz, és milyen boldog leszel, milyen felszabadult, ha végre a kezedben lesz a mérlegképes könyvelő bizonyítványod, amivel büszkélkedhetsz a családod és a barátaid előtt?

Ez neked is nagy megkönnyebbülés lenne, -rengeteg időd felszabadulna, -végre szabadidődben nem tanulnod kellene, hanem a kedvenc hobbiddal vagy a családoddal, barátaiddal is lenne időd végre foglalkozni.

Csodálatos érzés lenne, nem igaz?

Ha te is ezt szeretnéd,

Akkor a  Pünkösdi Tanfolyam Csomag neked való!


Mit tesz érted ez a tanfolyam?

  • vizsga centrikus tudást és rutint ad, mind a kontírozás, mind a mérleg összeállítása területén
  • megszünteti a félelmedet, hogy nem tudsz felkészülni a vizsgára, hogy nincsen időd gyakorolni,
  •  napról-napra magabiztossá tesz
  • időt spórol neked

A tanfolyam úgy van összeállítva, hogy a lehető legrövidebb idő alatt  a legnagyobb, vizsga centrikus tudást adja neked:) Minden héten, hétfőn, szerdán, és pénteken a számvitel vizsga 3 nagy területét dolgozzuk meg:

1.:Kontírozás:

-minden témakörben kapsz feladatokat az immateriális javaktól kezdve az időbeli elhatárolásokig, lépésről-lépésre leírt megoldásokkal,magyarázatokkal

2.: Mérleg összeállítása:

12 mérleges  feladathoz mellékelve megkapod, hogy mire kell  odafigyelni a mérleg és az eredménykimutatás összeállításakor, így elkerülheted a buktatókat, könnyen megszerezheted a maximális  43 pontot a vizsgán

az Otthoni tanfolyam 4 leckéjét, Bónuszait-ezek korábbi vizsgapéldák részletes,
könnyen tanulható kidolgozásai, értéke:9900 Ft,

útmutatót a kiegészítő információk értelmezéséhez, ezzel az útmutatóval tudni fogod hogy mit hogyan értelmezz

III. Elemzés:

-12 példát  kapsz  lépésről-lépésre kidolgozva

+1:

30 perc Skype konzultációt ha tanulás közben elakadnál,
(e-mailben tudsz időpontot egyeztetni)

Nekem való ez a tanfolyam?

-Igen, ha a nyári-júliusi/augusztusi vagy a szeptemberi vizsgára készülsz és nagyon kevés az időd,

-Igen, ha célzott, vizsgacentrikus összefoglalásra, gyakorlásra van szükséged, és az alapokkal már tisztában vagy,

-Igen, ha rutint szeretnél a vizsgára

-Igen, ha minimális “stresszel” szeretnél menni a vizsgára

 

Two businesspeople, or business person and client

Mikor kezdődik  a tanfolyam?

A tanfolyam e-mail tanfolyam, június 20-án pénteken  kezdődik, és július 18-ig tart, minden héten 3-szor: hétfőn, szerdán és pénteken kapod a leckéket, kontírozásból, mérlegből, és elemzésből.

Már júliusban vizsgázol?

Semmi gond, egyben kiküldöm neked a leckéket, így a saját időbeosztásod szerint tudsz tanulni!

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni  június 11 szerda éjfélig lehet,  éjfélkor eltűnik a jelentkezési lap.

Milyen bónuszokat kapok?


Most figyelj nagyon!

A tanfolyam mellé megkapod Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna: Devizás ügyletek adózási és számviteli útmutatója c. könyvét, ez nem csak a vizsgára fog nagyon sokat segíteni, hanem később a gyakorlati életben is nagy hasznát veszed majd.
A könyv értéke: 3990 Ft.

deviza_konyv
Amennyiben  3 napon belül fizetsz, akkor a könyv mellé egy Könyvelői kisokost is kapsz ajándékba!

Ez nemcsak naptár, hanem napi szinten használt információk és adatok gyűjteménye: címek, számlaszámok, normák, kódok, stb. Kedvedre bővítheted, és a változó adatokat is vezetheted benne, pl. üzemanyagár, jegybanki alapkamat, stb.

A Könyvelői Kisokos értéke: 2250 Ft.

 

kisokos_webre

További Bónuszok:

BÓNUSZ 1: korábbi vizsgapélda a  6-7-es számlaosztályba való könyvelés témaköréből, lépésre-lépésre, minden “szájbarágósan” leírva,

BÓNUSZ 2: Cash flow összeállítása, -utoljára 2006-ban szerepelt a vizsgán-itt nem csak egy kitöltési útmutatót kapsz, hogy melyik sorba mit kell írni, hanem egy komplett összeállítási útmutatót: egy példán keresztül elmagyarázva megmutatom, hogy a cash flow sorait hogyan kell értelmezni, hogyan kell összeállítani, tehát: elmélet és gyakorlat egyben, hogy többé ne okozzon ez neked gondot a vizsgán

BÓNUSZ 3.:konszolidációs vizsgapélda: elmélet és lépésről-lépésre kidolgozott gyakorlati példa segítségével

BÓNUSZ 4.: -a gazdasági társaságok alapítása: részletesen megkapod a KFt és az RT alapításának a lépéseit

BÓNUSZ 5.: -a más devizára történő áttérés szabályai, mindezt gyakorlati példával bemutatva, hogy a vizsgára magabiztos legyél

BÓNUSZ 6.: Mit kell tudni az önellenőrzésről, mindezt megmutatom kettő vizsgapélda segítségével, hogy ha ilyen lenne a vizsgán, akkor te magabiztosan meg tudod oldani Ezek a mérlegképes tananyag részei, de sajnos nagyon sok iskolában nem is említik ezeket a témaköröket, a gyakorlásról pedig nem is beszélve! Ezt megtanulod, így a vizsgán nem érhet meglepetés, ez a lényeg, nem igaz?

BÓNUSZ 7.:. 1 év GARANCIA :ha mégsem sikerülne a vizsgád, tanulhatsz, a vizsgától számított 1 évig ugyanúgy korlátlan számú kérdést tehetsz fel e-mailben, mintha a tanfolyamra járnál, fogom a kezed , hogy mérlegképes könyvelő legyél. Természetesen, korlátlan számú kérdést tehetsz fel, nem csak a tanfolyam ideje alatt hanem egészen 2014 december végéig! Ez nem BÓNUSZ, hanem a tanfolyam része!

 Ez tetszik, mennyibe kerül?

A tanfolyam ára 16.900 Ft!

De!

 

Van egy EXTRA ajánlatom is, Pünkösd alkalmából!

-Válassz a  Számvitel tanfolyam mellé  az adó/ellenőrzés/szervezés tanfolyamok közül egyet, Így a kettő tanfolyam együtt 16.900+9.900=26.800 Ft helyett 19.900 Ft!

vagy

-Választhatsz a  Számvitel vizsga felkészítő csomag mellé kettő tanfolyamot az adó, ellenőrzés, és a szervezés közül, ebben az esetben az ellenérték: 16.900 Ft+9900+9900 Ft=36.700 Ft helyett 24.900 Ft.

Ez az ajánlat csak június 13 péntek  éjfélig történő befizetés esetén érvényes! Június 14-től az eredeti árak az érvényesek.

 Már levizsgáztál számvitelből?

  • Természetesen választhatod csak az adó, csak az ellenőrzés, csak a szervezés tanfolyamokat is, ennek az ellenértéke: 9900 Ft.
  • Bármelyik kettő tanfolyam  választása  az adó/ellenőrzés/szervezés  közül, 9900+9900=19.800 Ft helyett, 17.900 Ft.

Képzeld csak  el, milyen csodálatos érzés lesz, és milyen boldog leszel, milyen felszabadult, hogy nem kell többé a vizsgákra készülnöd?

 

UI: Büszkélkedj el a bizonyítványoddal is, megdolgoztál érte 😀

 

Rendeld meg itt te is a tanfolyamot, és tedd zsebre a bónuszokat>>>

VÉGET ÉRT A JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG!

Mi történik rendelés után? A megrendelés gombra való kattintás után, egy válaszlevélben visszaigazolom a rendelésedet,ahol megtalálod a fizetési feltételeket is. Majd az ellenérték megérkezése után, Június 20-tól küldöm neked hétfőn, szerdán, pénteken a  leckéket. Végül kiküldöm neked az e- számládat! Apróbetű:

A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info@szamvitelsuli.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Laki Tamás Egyéni Vállalkozóval kötötted. (6237 Kecel, Tó utca 10. Adószám: 79526625-1-23)

 

Comments are currently closed.