SZÁMVITELSULI

Kezdő mérlegképes könyvelő hallgatók oktatója és vizsgafelkészítője

Ajándékok neked

Hogyan tanulj otthonról a számvitel vizsgára? Milyen alapokkal kell tisztában lenned?

Most ígéretek helyett valódi segítséget kapsz-mégpedig ajándékba!

Egy e-book-ot, és egy  tanulmányt, ami eddig több száz számvitel tanulónak segített a tudása rendszerezésében és egy ingyenes  e-mail vizsga felkészítő tanfolyamot! Miért ne segíthetne neked is?

1. Ebook: A tárgyi eszközök elméletéről!! Ebben leírom a legfontosabb elméleti tudnivalókat a tárgyi eszközök  elméletével kapcsolatban, amit azonnal hasznosítani is, és a szóbeli vizsgára készülve is jól jön majd.

könyv borító

 

Ezen kívül a tiéd még:

2. Tanfolyam: 2+15 leckéből álló e-mail vizsga felkészítő tanfolyam! Ebben a tanfolyamban azonnal hasznosítható számviteli ismereteket kapsz, hogy te is sikeresen vizsgázz le számvitelből, tanulj akár pénzügyi számviteli ügyintézőnek vagy mérlegképes könyvelőnek!

E-mail tanfolyam

 

3. Minden hétfőn új tudnivalót kapsz az e-mail postafiókodba, számvitel és adózás témakörben!

 

Kezdd el a tanulást most!

Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni az alábbi adatokat és a gombra kattintani.


Mire iratkozol fel?

A Számvitelsuli.com hírlevelére, amelyet hetente 1-2 alkalommal küldök ki, amelyben hasznos tudnivalókat találsz majd a számvitel vizsgára készülve!

És légyszíves:
ne adj meg valótlan nevet, nem működő e-mail címet! Ha nem akarsz hírlevelet kapni, a hírlevél végén található linkre kattintva egyszerűen leiratkozhatsz.

Adatkezelési feltételek

Feliratkozásoddal a hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a Számvitelsuli hírlevelet küldjön számodra, ami alkalmanként reklámot, ajánlatot  is tartalmaz.

Számvitelsuli a NAIH-hoz bejegyzett adatkezelő.

A bejegyzett nyilvántartási számok a következőek:

NAIH-66157/2013.-” hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis.. ” megnevezésű adatkezelés.

NAIH-66158/2013.- ” marketing.. ” megnevezésű adatkezelés.

Feliratkozásnál az  adataidat (Név, Keresztnév, e-mail címén) önkéntesen adod meg, ezt a hozzájárulásodat bármikor, minden feltétel nélkül visszavonhatod, a hírlevélről  bármikor leiratkozhatsz, ezzel véglegesen töröllek az adatbázisból.

A megadott adataidat hírlevelek, ajánlatok küldésére használom, harmadik félnek nem szolgáltatom ki, az adataidat bizalmasan kezelem.

One Comments to “Ajándékok neked”